ELPOS Josef Tkadlec, spol. s r.o., prodej, elektro, světelné studio, interiéry a kuchyně HANÁK, železářství, domácí a kuchyňské potřeby, porcelán, sklo

Novinky / Akce
obrazek
+
-
26/09/2016

Ucelená nabídka pro vybavení Vaší koupelny od A do Z...

V katalogu naleznete nabídku českého výrobce akrylátových van POLYSAN včetně hydromasážních systémů.
HUPPE, to je jeden z prvních výrobců sprchových koutů na světě. Jméno HUPPE je odjakživa spojeno s německou precizností, kvalitou, funkčností a výkonností. Výrobce Vám garantuje dostupnost náhradních dílů až 10 let po ukončení výroby série. Vybrané sprchové kouty HUPPE u nás za akční ceny a s vaničkou zdarma.
V kategorii vodovodních baterií nabízíme produkty finského výrobce ORAS. Pro vodovodní baterie ORAS je charakteristická vysoká kvalita, funkčnost a moderní design.
Dále v katalogu naleznete nabídky vodovodních baterií a sprchového programu HANSA. Společnost HANSA je naprostým specialistou na výrobu vysoce kvalitních a inovativních sanitárních armatur pro Vaši koupelnu i kuchyň. Není se čemu divit, vždyť firemní motto HANSY zní: "Požitek z vody"

Dále bychom Vám chtěli představit německého výrobce sanitární keramiky a koupelnového nábytku DURAVIT. Historie značky Duravit sahá až do roku 1817 a od toho času oslovuje všechny, kteří se obklopují krásnými a vysoce moderními věcmi. Nevšední, nápaditá, originální a luxusní. Všechny tyto přívlastky padnou na sanitu značky DURAVIT. Umyvadla, toalety i bidety jsou úspěšně prodávány po celém světě, výjimečnost a vysoce moderní design oslovuje zákazníky napříč všemi kontinenty. Luxusní sanita značky DURAVIT udělá Vaši koupelnu výjimečnou.

Na závěr našeho katalogu koupelen naleznete nabídku českého výrobce koupelnového nábytku DŘEVOJAS s více jak 70. letou tradicí výroby v ČR!

Stáhněte si katalog koupelen i s akčními cenami ZDE!

Přijďte k nám na prodejnu, rádi Vám připravíme individuální nabídku.

mobil: +420 602 194 340
e-mail: vodoinstalace@elposvsetin.cz
kontaktní osoba: Radan Kaňák
pondělí - pátek: 7:00 - 17:00
sobota: 8:00 - 12:00